Plan Norge

desember 9th, 2009

Ida Sandholtbråten vant Blogg deg til Asia!

av plannorge   Lagret under: Bloggposter          

Vinneren av Blogg deg til Asia er kåret. Hun heter Ida Sandholtbråten, og du kan lese om hennes engasjement for jenters situasjon i fattige deler av verden på http://ida.sandholtbraaten.com/

- Jeg meldte meg på konkurransen fordi jeg synes det var en flott mulighet til å sette jenter på dagsorden. Nå er jeg utrolig spent, og gleder meg til å få se Plans arbeid for jenters situasjon i et land i Asia, sa Sandholtbråten da hun fikk gladmeldingen på telefon i går.

Sandholtbråten var en av tre finalister som utmerket seg i konkurransen. De to andre bloggerne var http://ola22004.vgb.no/ og http://lindablogg.blogg.no/.

Juryen mener Sandholtbråten har blogget om jenter i Sør på en fengende og interessant måte. Hun er kortfattet og presis i sin kommunikasjon og reflekterer godt rundt viktige spørsmål. I likhet med de fleste av konkurransedeltakerne, kunne juryen ønsket seg at hun hadde blogget mer om jenters situasjon i fattige deler av verden. Samtidig viser Sandholtbråten et oppriktig engasjement for temaet, som hun kommuniserer med en tydelig stemme på en ryddig og innbydende bloggside.

Plan Norge takker alle som deltok i konkurransen, og oppfordrer alle til å fortsette å engasjere seg for jenter i verden på sine bloggsider.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

3 kommentarer

 1. Gratulerer så mye til vinneren! Selv om jeg ikke er ikke helt enig i juryens avgjørelse da… Innleggene er jo skrevet bra, men jeg kan ikke si at de engasjerte meg noe mer enn det jeg til daglig får inn via andre medier.

  Personlig synes jeg det er flere andre bloggere som oppfyller kriteriene (som blir nevnt i avgjørelsen) bedre enn vinneren. For eksempel Kristine Gangfløt (http://kristinegangflot.blogg.no/), som har hatt mange og engasjerende innlegg. En annen blogger som jeg synes utmerker seg er ei som kaller seg Loose Threads (http://loosethreads.blogg.no/). Hun får frem budskapet på en kreativ og annerledes måte, og tar i bruk virkemidler som ikke nødvendigvis inneholder kun en kjedelig tekst…

  Jeg respekterer selvfølgelig juryens avgjørelse, så gratulerer nok en gang. Jeg ønsker vinneren lykke til med bloggen og en god tur til Asia!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Engasjert leser — 9 desember, 2009 @ 12:31 pm

 2. Gratulerer masse til vinneren! Så gøy :)

  Jeg synes dette har vært/er ett kjempebra tiltak fra Plan norge sin side.
  Jeg var selv med i denne konkuransen, og har lært mye. Jeg har lest mer om (jenters) situasjon rund om i verden. Ting er så andreledes at det er vanskelig å forstå noen ganger. Det har gjort meg mer opplyst og kunnskapsrik hvertfall. Føler jeg fikk noe ut av å blogge ekstra om jenters situasjon i verden.

  Synes også det er bra at dere tar med noen på tur. At vi “vanlige” skal få mulighet til å se hvordan det er der ute. At vi igjen kan formidle til andre. De som egentlig (kanskje) ikke var de mest engasjerte får ett nytt syn på verden, som gjør at man blir mer engasjert og igjen kan føre budskaepet videre!

  Selv om Plan sin konkuranse er over, er dette et tema jeg klart blir å blogge videre om. Det er ikke ett tema som forsvinner fra verden med det første.
  (På min blogg har jeg samlet alle innleggene om dette tema i “det som ikke skjer i norge skjer i verden” (høyre side) Hvis noen vil lese)

  -Loose threads-

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Loose threads — 16 desember, 2009 @ 10:19 am

 3. Oi, så hyggelig å se at personen som har kommentert øverst likte min blogg! Det var morro å lese :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Comment av Loose threads — 17 desember, 2009 @ 9:53 pm

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.Tilbakesporings-URL

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00