Plan Norge

desember 9th, 2009

Ida Sandholtbråten vant Blogg deg til Asia!

av plannorge   Lagret under: Bloggposter          

Vinneren av Blogg deg til Asia er kåret. Hun heter Ida Sandholtbråten, og du kan lese om hennes engasjement for jenters situasjon i fattige deler av verden på http://ida.sandholtbraaten.com/

- Jeg meldte meg på konkurransen fordi jeg synes det var en flott mulighet til å sette jenter på dagsorden. Nå er jeg utrolig spent, og gleder meg til å få se Plans arbeid for jenters situasjon i et land i Asia, sa Sandholtbråten da hun fikk gladmeldingen på telefon i går.

Sandholtbråten var en av tre finalister som utmerket seg i konkurransen. De to andre bloggerne var http://ola22004.vgb.no/ og http://lindablogg.blogg.no/.

Juryen mener Sandholtbråten har blogget om jenter i Sør på en fengende og interessant måte. Hun er kortfattet og presis i sin kommunikasjon og reflekterer godt rundt viktige spørsmål. I likhet med de fleste av konkurransedeltakerne, kunne juryen ønsket seg at hun hadde blogget mer om jenters situasjon i fattige deler av verden. Samtidig viser Sandholtbråten et oppriktig engasjement for temaet, som hun kommuniserer med en tydelig stemme på en ryddig og innbydende bloggside.

Plan Norge takker alle som deltok i konkurransen, og oppfordrer alle til å fortsette å engasjere seg for jenter i verden på sine bloggsider.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00